Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Манифестације

Одржана манифестација „Изађи ми на теглу“

15.09.2018.

Победнички ајвар пете по реду манифестације „Изађи ми на теглу“, одржане данас на централном градском тргу, јесте ајвар екипе „Јуниори“ из Суботице која је освојила главну награду – шпорет  „смедеревац“. Друго место заузела је  екипа „Љутово“, а треће екипа „Тврд орах“, из Месне заједнице „Макова седмица“.

 12108_1.jpg

Манифестације „Изађи ми на теглу“  одржана је у нашем граду трећу годину за редом, а ове године за титулу ајвар мајстора такмичило се 13 екипа. Организатор је за такмичаре припремио штанд опремљен „смедеревцем“ за печење паприка, као и свим потребним стварима за спремање ајвара.

Координаторка пројекта, Љиљана Вукотић, изјавила је, тим поводом, да ће пети караван манифестације „Изађи ми на теглу” у току ове сезоне обићи 30 градова и општина у Србији, а да ће се 13. октобра 2018. године одржати централно такмичење где ће се у кувању ајвара опробати победничке екипе из ове сезоне.

– Очекујемо око 500 такмичарских екипа са 5.000 учесника који ће од августа до октобра испећи око 15.000 килограма паприке – рекла је Љиљана Вукотић.

Досадашњи победници каравана били су такмичари из Лесковца, Ковачице, Беле Паланка и Кањиже.  Прва награда у сваком граду је шпорет на коме је направљен победнички ајвар и та екипа ће представљати свој град у великом финалу где се састају победници из сваког града у борби за титулу најбољег ајвар кувара у земљи. Укупан наградни фонд у 5. сезони манифестације „Изађи ми на теглу“ износи око 2.000.000 динара.

12108_2.jpg
 

 

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>