Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Актуелности

Донација из Немачке Општој болници

26.04.2018.

Вредна донација, 20 болничких кревета са душецима и ормарићима, допремљена  је данас у Општу болницу из немачког града Улма. Донацију је обезбедила социјална служба града Минхена – Канцеларија за становање, миграције и помоћ. Примопредаји дониране болничке опреме присуствовали су члан Градског већа Немања Симовић, секретар Секретаријата за друштвене делатности Јасмина Стевановић и директор Опште болнице др Слободан Пушкар.

11808_1.jpg

Захваљујући се у име града Суботице граду Минхену Јасмина Стевановић је нагласила да сарадња Суботице са овим градом траје две деценије и истакла да су донације већ постале традиција и да је  ова од великог значаја јер је дошла у установу која покрива Севернобачки регион, којој гравитира око двеста хиљада људи.

– Односи са Минхеном су изузетни, готово пријатељски. Годинама се ослушкују потребе суботичких установа и организација и донира се оно што је најпотребније, не само у здравству, већ и у области социјалне заштите и образовања. Подсетила бих да већ годинама децу из угрожених породица шаљемо у Минхен, где буду гости Црвеног крста у Минхену – рекла је Јасмина Стевановић.

Она је наговестила да би већ наредне године суботичка Општа болница могла да постане велико градилиште, јер је очекује комплетна реконструкција.

Слободан Пушкар се у име пацијената и запослених захвалио граду Суботици који, како је рекао, улаже максималне напоре да се побољшају услови и квалитет лечења у овој установи.

– Прошле године имали смо донацију 30 кревета са новим душецима, а ове још 20 кревета са душецима и ормарићима. Ове донације свакако ће побољшати квалитет лечења и комфор који пацијенти имају током хоспитализације у Општој болници – нагласио је Пушкар.

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIИзборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података