Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Актуелности

Донација из Немачке Општој болници

26.04.2018.

Вредна донација, 20 болничких кревета са душецима и ормарићима, допремљена  је данас у Општу болницу из немачког града Улма. Донацију је обезбедила социјална служба града Минхена – Канцеларија за становање, миграције и помоћ. Примопредаји дониране болничке опреме присуствовали су члан Градског већа Немања Симовић, секретар Секретаријата за друштвене делатности Јасмина Стевановић и директор Опште болнице др Слободан Пушкар.

11808_1.jpg

Захваљујући се у име града Суботице граду Минхену Јасмина Стевановић је нагласила да сарадња Суботице са овим градом траје две деценије и истакла да су донације већ постале традиција и да је  ова од великог значаја јер је дошла у установу која покрива Севернобачки регион, којој гравитира око двеста хиљада људи.

– Односи са Минхеном су изузетни, готово пријатељски. Годинама се ослушкују потребе суботичких установа и организација и донира се оно што је најпотребније, не само у здравству, већ и у области социјалне заштите и образовања. Подсетила бих да већ годинама децу из угрожених породица шаљемо у Минхен, где буду гости Црвеног крста у Минхену – рекла је Јасмина Стевановић.

Она је наговестила да би већ наредне године суботичка Општа болница могла да постане велико градилиште, јер је очекује комплетна реконструкција.

Слободан Пушкар се у име пацијената и запослених захвалио граду Суботици који, како је рекао, улаже максималне напоре да се побољшају услови и квалитет лечења у овој установи.

– Прошле године имали смо донацију 30 кревета са новим душецима, а ове још 20 кревета са душецима и ормарићима. Ове донације свакако ће побољшати квалитет лечења и комфор који пацијенти имају током хоспитализације у Општој болници – нагласио је Пушкар.

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
ЗАШТИТНИК ГРАЂАНА
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Informator
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја