Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Актуелности

Донација из Немачке Општој болници

26.04.2018.

Вредна донација, 20 болничких кревета са душецима и ормарићима, допремљена  је данас у Општу болницу из немачког града Улма. Донацију је обезбедила социјална служба града Минхена – Канцеларија за становање, миграције и помоћ. Примопредаји дониране болничке опреме присуствовали су члан Градског већа Немања Симовић, секретар Секретаријата за друштвене делатности Јасмина Стевановић и директор Опште болнице др Слободан Пушкар.

11808_1.jpg

Захваљујући се у име града Суботице граду Минхену Јасмина Стевановић је нагласила да сарадња Суботице са овим градом траје две деценије и истакла да су донације већ постале традиција и да је  ова од великог значаја јер је дошла у установу која покрива Севернобачки регион, којој гравитира око двеста хиљада људи.

– Односи са Минхеном су изузетни, готово пријатељски. Годинама се ослушкују потребе суботичких установа и организација и донира се оно што је најпотребније, не само у здравству, већ и у области социјалне заштите и образовања. Подсетила бих да већ годинама децу из угрожених породица шаљемо у Минхен, где буду гости Црвеног крста у Минхену – рекла је Јасмина Стевановић.

Она је наговестила да би већ наредне године суботичка Општа болница могла да постане велико градилиште, јер је очекује комплетна реконструкција.

Слободан Пушкар се у име пацијената и запослених захвалио граду Суботици који, како је рекао, улаже максималне напоре да се побољшају услови и квалитет лечења у овој установи.

– Прошле године имали смо донацију 30 кревета са новим душецима, а ове још 20 кревета са душецима и ормарићима. Ове донације свакако ће побољшати квалитет лечења и комфор који пацијенти имају током хоспитализације у Општој болници – нагласио је Пушкар.

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Избори
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
Рођени, венчани и преминули
Узми рачун и победи
ЗАШТИТНИК ГРАЂАНА
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Informator
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја