Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Актуелности

Додељене награде у акцији Медаља „Лајоша Вермеша“

22.02.2018.

Свечана додела награда у акцији Медаља „Лајоша Вермеша“ кроз коју се, већ дванаесту годину, награђују најбољи спортисти Суботице, одржана је данас у ресторану „Спартак“. Вермешове медаље додељују се у апсолутној категорији, а на основу гласова тридесеточланог жирија. За најбољег спортисту у 2017. години по оцени жирија проглашен је рвач Давор Штефанек, други је дизач тегова Тамаш Кајдочи, а трећи фудбалер Ђорђе Ивановић. Медаље им је уручио Михаљ Вермеш, унук Лајоша Вермеша.

 11694_1.jpg

Спортисти пласирани од 4. до 10. места награђени су Вермешовим плакетама. Четврто место деле Леона Рогић (уметничко клизање) и Мартин Мачковић (веслање), пети је Андреј Барна (пливање), шести Александар Максимовић (рвање), седми Урош Кецман (одбојка), осми Габор Сагмајстер (мото-спорт), девети Милош Николић (кошарка), док је десето место заузео је тенисер Филип Мандовић.

Вермешову медаљу за најбољи клуб у 2017. години добио је Рвачки клуб Спартак, а медаљу за спортски подвиг године стонотенисер Лука Андрашић који је са репрезентацијом Србије постао првак Европе за особе са инвалидитетом.

Награду Медаља „Лајоша Вермеша“ организује Спортско-рекреативно удружење „Вермеш 1860“, односно спортски новинар Никола Стантић уз помоћ медијског партнера „Суботичке новине“, и подршком Града Суботице, ресора за спорт и омладину, Спортског савеза града Суботице и других партнера. 

Члан Градског већа задужен за област спорта и омладине, немања Симовић, честитао је спортистима на успесима и освојеним признањима, али и организатору на успешно приређеној манифестацији.

- Искрене честитке свим добитницима овог признања и Николи Стантићу као организатору који већ дванaесту годину успешно организује ову манифестацију. Иза нас је успешна година када је реч о нашим спортистима и њиховим резултатима. Као и увек, и у 2017. години су се потрудили да нас у више наврата обрадују освајајући разна одличја на разним такмичењима. У жељи да спортистима олакшамо рад, испунили смо многе планове везане за инфраструктурно опремање спортских терена, а завршена су и два велика пројекта: покривање базена у Дудовој шуми новим балоном и постављање рефлектора на Градском стадиону. Чека нас реализација још два веома важна пројекта: изградња атлетске стазе на Градском стадиону, која би требало да се уради на пролеће, и покривање Градског клизалишта – истакао је Немања Симовић.

 

ПОПИС 2022
Изборна комисија Града Суботице

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIАНКЕТА КОРИСНИКА ТАКСИ ПРЕВОЗАImunizacijaМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података