Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Актуелности

Лампоне меридиан победник 45. Новогодишњег турнира у малом фудбалу

14.01.2018.

Вечерашњим, финалним утакмицама окончан је 45. Новогодишњи турнир у малом фудбалу. Победнички пехар и чек у вредности од 400.000 динара у сениорској конкуренцији освојила је екипа Лампоне меридиан, која је у финалном мечу била боља од Шеки ентеријери Реал импекса – 8:3 (5:1). Победник првог дечјег (годиште 2009.) Новогодишњег турнира je екипа ФК Суботица, која је после велике борбе и динамичног сусрета са минималних 1:0 савладала вршњаке из екипе Арена.

11585_1.jpg 

Финални дан испратила је многобројна суботичка публика којa је Халу спортова испунила до последњег места. Екипа Кућа здравља се, нажалост, без оправдања организаторима, није појавила на утакмици за треће место, па је Аграрпромет без утакмице освојио пехар и медаље намењене трећепласираној екипи.

Организатори Турнира сазвали су хитан састанак и донели одлуку да екипа Кућа здравља у наредне две године неће моћи да наступа на традиционалном Новогодишњем турниру. На две године забране играња на Новогодишњем турниру суспендовани су и сви играчи који су били пријављени за Кућу здравља, осим Чедомира Жарковића, јединог присутног из ове екипе.   

Треће место на дечјем Новогодишњем турниру припало је ФК Спартак, који је са 3:2 био бољи од FA Courver. Пехаре и медаље за три првопласиране екипе поделио је Горан Маринковић, генерални секреатр Спортског Савеза града Суботице. 

По завршетку финалног сусрета, додељени су пехари и медаље за најбоље екипе и појединце. Најбољи стрелац турнира је Слободан Рајчевић, из екипе Лампоне меридиан, најбољи голман је Бељански из Шеки ентеријери Реал импекса, док је за најбољег играча турнира проглашен Бразилац Тхалес де Мата (Лампоне меридиан). 

Пехар и медаље трећепласираној екипи Аграрпромет уручио је Роберт Тот, директор ЈКП „Стадион“. Другопласираној екипи медаље и пехар уручио је Горан Маринковић, док су победнички пехар и чек на 400.000 динара првопласираној екипи Лампоне меридиан уручили градоначелник Суботице Богдан Лабан и члан Градског већа задужен за спорт и омладину Немања Симовић.

По окончању финалне утакмице и церемоније доделе пехара, признања и награда, уследила је томбола са богатим наградама за све гледаоце који су купили карту.

11585_2.jpg 

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIИзборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података