Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Актуелности

Водоводна мрежa дуж Сегединског пута – Носа биће изграђена пре уговореног рока

08.12.2017.

Заменик градоначелника Тимеа Хорват, градски менаџер Загорка Панић, помоћник градоначелника Жужана Магоши и чланови Градског већа, Акош Ујхељи и Шимон Острогонац, обишли су данас радове на изградњи водоводне мреже дуж Сегединског пута – Носа, као и радове на замени столарије на згради Месне заједнице „Бачки Виногради“.

11513_1.jpg 

Загорка Панић је, тим поводом, изјавила да су радови на реализацији пројекта „Изградња водоводне мреже дуж Сегединског пута – Носа“ почели 13. новембра, да се изводе квалитетно и да се већ приводе крају, иако је рок за завршетак радова био 90 дана од дана увођења у посао.

Навела је да ће дужина водоводне мреже бити око 1,5 километара, да ће се на новоизграђену мрежу прикључити 504 корисника и да је за реализацију ове инвестиције, вредне око 14 милиона динара, Град Суботица обезбедио око шест милиона, а Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство осам милиона динара.

11513_2.jpg

- Према стратешким планским документима на територији града Суботице неопходно је изградити око 160 километра водоводне мреже и ово је један у низу пројеката са којима ћемо у наредном периоду да побољшамо ниво изграђености водоводне мреже у овом граду и услове живота грађана Суботице – истакла је Загорка Панић, и додала да је извођач радова Грађевинско предузеће „Градитељ НС“ д.о.о. из Новог Сада.

После обиласка радова на замени столарије у згради Месне заједнице „Бачки Виногради“, она је нагласила да је зграда месне заједнице изграђена пре 110 година И да је ово први пут од 1976. године да се у овај објекат улажу нека средства.

- Да би овај објекат био функционалан, неопходно је да се радови одвијају по фазама. Тренутно се сређује столарија и изводе фарбарски радови. Предстоји, такође, и делимично кречење, а следећа фаза биће сређивање крова за шта је неопходно да, претходно, урадимо пројектно-техничку документацију и обезбедимо средства за реконструкцију крова. За радове који се изводе Град Суботица је обезбедио 1,2 милиона динара. Извођач радова је ‘Yumol’ д.о.о. – рекла је Загорка Панић.

11513_3.jpg

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Избори
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
Рођени, венчани и преминули
Узми рачун и победи
ЗАШТИТНИК ГРАЂАНА
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Informator
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја