Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Манифестације

Почели XXI „Дани пчеларства“

23.09.2017.

Председник Удружења пчелара „Пчела“ Драгољуб Матић, отворио је XXI „Дане пчеларства“ који се у Суботици одржавају 23. и 24. септембра 2017. године. Ова традиционална манифестација окупила је 19 произвођача меда и других пчелињих производа из Србије, Мађарске и Румуније, и девет излагача пчеларске опреме.

 11373_1.jpg

Матић је, отварајући манифестацију, свима пожелео добродошлицу и позвао присутне да пробају производе од меда, од пива и сладоледа са медом до разних медањака и других медених производа.

Председник Савеза пчеларских организација Војводине Радомир Влачо истакао је да је задатак пчелара у Војводини да организују што више оваквих манифестација.

Татјана Мрдак је, у име Савеза пчеларских организација Србије, честитала домаћинима  што су успели да очувају ову манифестацију која, како је навела, представља велико богатство у  Суботици.

Удружење пчелара „Пчела“, уз подршку града Суботице, у 20 основних школа у нашем граду већ две године реализује акцију „Медени доручак“. Према речима Ратка Лазаревића, из Удружења „Пчела”, циљ им је да се деца од најранијег узраста упознају са значајем здраве хране.

Најбољи рад ове године на тему меда нацртала је Мартина Вуковић, ученица четвртог разреда ОШ „Матија Губец” из Таванкута.

На данашњој свечаности, која је почела свечаном поворком преко Корзоа са мажореткињама, краљицом меда из Мађарске Нором Бала и витезовима меда, приређен је пригодан културно-уметнички програм.

 

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>