Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести

Настављена хуманитарна акција „Одећа за све“

08.06.2017.

Чланови Градског већа задужени за образовање и социјална питања и здравство, Наташа Алексић и Илија Ђукановић, представници Фондације „Ана и Владе Дивац” и Хуманитарног центра за интеграцију и толеранцију (ХЦИТ), уз подршку компаније „Индитекс“, обрадовали су данас ученике Школског центра са Домом ученика „Доситеј Обрадовић“,  као и штићенике Основне и средње школе „Жарко Зрењанин“, пакетићима гардеробе и обуће.

11108_1.jpg 

Координаторка Васпитне службе у Дому ученика, Жељка Мусовић, истакла је да школу похађа укупно 147 ученика, а да је у Дому за ученике смештено седамдесеторо деце. Она се захвалила на донацији представницима Града Суботице, као и Фондацији „Ана и Владе Дивац“, и навела да деци највише недостају веш, чарапе и пешкири.

Илија Ђукановић је истакао да је Град Суботица у оквиру ове акције укупно поделио 100 кутија са одећом и обућом за децу, и да је на овај начин настављена успешна сарадња са Фондацијом „Ана и Владе Дивац“.

У досадашњој сарадњи са Фондацијом, подсетио је, реализовано је неколико пројеката: проширени су капацитети Народне кухиње Градске организације  Црвеног крста Суботица, донирана је  опрема за реаговање у кризним ситуацијама, а организовани су и едукативни тренинзи за чланове локалног штаба за ванредне ситуације.

Поред директне хуманитарне помоћи избеглицама и мигрантима, Фондација „Ана и Владе Дивац“, у сарадњи са локалним партнером ХЦИТ-ом, пружа подршку и локалним заједницама које су погођене избегличком кризом са циљем да ојачају њихове капацитете.

  11108_2.jpg

ПОПИС 2022
Изборна комисија Града Суботице

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIImunizacijaМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развоја

Лице задужено за  заштиту података

Ноћ Музеја