Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести

Обележено шест година постојања Геронтолошког клуба Прозивка

02.06.2017.

– Геронтолошки клубови представљају најбољи облик приближавања услуга социјалне заштите становништву у локалној заједници – рекао је на свечаности поводом шестог рођендана Геронтолошког клуба „Прозивка“ државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, др Ненад Иванишевић.

11096_1.jpg 

Државни секретар је истакао да је поносан на пројекат отварања геронтолошких клубова на територији Суботице који је започет пре 15 година захваљујући Геронтолошком центру (ГЦ) Суботица.

Директор ГЦ Суботица Петар Балажевић је казао да је овај клуб отворен у оквиру ГЦ у Суботици и да има 262 члана.

Члан Градског већа задужен за социјална питања и здравство, Илија Ђукановић је,у име Града Суботице, честитао клубу „Прозивка“ шест година  рада и постојања.

Подсетио је да су геронтолошки клубови место где се наши најстарији суграђани друже, учествују у креативним радионицама, културно-забавним програмима, рекреацији, а могу и да користе различите услуге по симболичним и приступачним ценама.

Све то заједно чини постулате активног старења, нагласио је Ђукновић, и додао да је Град Суботица из градског буџета за отворену заштиту издвојио 38 милиона динара.

Свечаности је присуствовала и чланица Градског већа задужена за образовање, Наташа Алексић.

Пројекат отварања геронтолошких клубова у свим месним заједницама на територији Града Суботице покренуо је суботички Геронтолошки центар 2002. године са идејом отварања геронтолошких клубова по месним заједницама, као посебним ванинституционалним обликом социјалне заштите старих.  


ПОПИС 2022
Изборна комисија Града Суботице

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIImunizacijaМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развоја

Лице задужено за  заштиту података

Ноћ Музеја