Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Манифестације

Обележен Светски дан здравља

07.04.2017.

Ученици Средње медицинске школе и Основне школе „Матко Вуковић“ победили су  на такмичењу „Шта знаш о здрављу – шта знаш о Црвеном крсту?“ и стекли право да учествују на Покрајинској смотри која ће бити одржана у другој половини априла у Новом Саду.  Квиз је одржан поводом Светског дана здравља, 38. пут за редом, у циљу промоције здравља и здравих понашања у очувању и унапређењу здравља од најранијег узраста, као и промоција хуманих вредности и солидарности у заједници.

10960_1.jpg

Члан градског већа задужен за социјална питања и здравство, Илија Ђукановић, подсетио је, приликом отварања такмичења, да се ове године 7. април – Светски дан здравља – обележава уз слоган „Депресија-хајде да разговарамо“.

– Циљеви кампање, како ове, тако и ранијих година јесу боља информисаност грађана, а то подразумева низ предавања, савета, едукација, али и медијску кампању – истакао је Илија Ђукановић.

На квизу су учествовали ученици из четири основне и пет средњих суботичких школа. Циљ ове акције је скретање пажње на значај правилне исхране, физичке активности, непушења и одговорног пијења алкохола у очувању и унапређењу свеукупног здравља. Такмичењу је присуствовала и Наташа Алексић, чланица Градског већа задужена за образовање.

10960_2.jpg

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>