Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести

Народној кухињи 50 килограма туријске кобасице

10.02.2017.

На Тргу слободе данас је одржана промоција традиционалне, 33. по реду, манифестације „Кобасицијада – Турија“. Гости из Турије и ове године су представницима Градске организације Црвеног крста Суботица за потребе Народне кухиње предали поклон – 50 килограма  свеже кобасице. У име града Суботице, примопредаји донације присуствовали су заменица градоначелника Тимеа Хорват, члан Градског већа задужен за област социјалне заштите Илија Ђукановић и  Шимон Острогонац, члан Градског већа задужен за област пољопривреде.

10828_1.jpg

Председник Организационог одбора „Кобасицијаде – Турија”, Мирослав Медурић, рекао је, тим поводом, да се у Суботици, Сомбору и Новом Саду традиционално промовише ова манифестација која ће се одржати од 25. до 26. фебруара у Турији. Медурић је најавио да ће се првог дана „Кобасицијаде” изнети најдужа кобасица од 3033 метра, која ће се продавати на дужни метар.

У име локалне самоуправе и своје лично име Илија Ђукановић се захвалио удружењу из Турије на донацији и подсетио да оброке из Народне кухиње у Суботици добија 1.100 корисника.

– Захваљујем се удружењу из Турије што су  и ове године у нашем граду и обезбедили 50  килограма туријске кобасице за потребе Народне кухиње. Свака донација за Народну кухињу је веома значајна, без обзира да ли је у виду хране или опреме. Ове године обезбедили смо 31,2 милиона динара из буџета града за потребе корисника Народне кухиње” – истакао је Ђукановић.

Синиша Трајковић, председник Црвеног крста Суботица захвалио је uдружењу из Турије које сваке године донира свој производ корисницима Народне кухиње, kao i gradu  Суботици  што је омогућио простор за одржавање манифестације.

Туристичко-привредна манифестација „Кобасицијада – Турија“ у Суботици је промовисана по 28. пут.


ПОПИС 2022
Изборна комисија Града Суботице

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIImunizacijaМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развоја

Лице задужено за  заштиту података

Ноћ Музеја