Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Актуелности

Један СМС – за помоћ суграђанину

16.12.2016.

Град Суботица придружује се апелу ФБ групе „Срце за Сашу”. Ради се о помоћи Суботичанину Александру Шешлији, оцу двоје малолетне деце, коме је неопходна трансплантација срца на АКХ клиници у Бечу.

10707_1.jpg

Сви грађани који намеравају да помогну требало би да пошаљу СМС поруку на 5066. Цена поруке је 100 динара, а акција траје само до 24. децембра 2016. године. Након овог датума неизвесно је хоће ли важити овај хуманитарни број.

Поштовани суграђани, уколико у овој божићно-новогодишњој акцији пошаљете само један СМС учинили бисте дело вредно пажње и на тај начин обрадовали Сашу и његову породицу.

Град Суботица, такође, подржава и друге апеле и хуманитарне акције усмерене на пружање помоћи Суботичанима чије је здравље тешко угрожено и којима је таква подршка неопходна.  

                                                                                      Кабинет градоначелника

ImunizacijaВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАМедија-центар и ПротоколМедија-центар и ПротоколВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаMinistarstvoПанонрег

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator
Стратегија развоја