Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Представљен нови председник ЖКК Спартак

14.11.2016.

Члан Градског већа задужен за спорт и омладину, Немања Симовић, представио је данас, на конференцији за новинаре у Медија-центру Градске куће, Драгана Видаковића, новог председника Женског кошаркашког клуба Спартак.

10617_1.jpg

– Нова Управа на челу са председником Драганом Видаковићем и потпредседником Војиславом Перовићем најзаслужнија је што се Женски кошаркашки клуб Спартак поново налази на стазама старе славе, у самом врху женске кошарке у Србији – рекао је Немања Симовић.  

Драган Видаковић - Јаро је изјавио да је задовољан тренутним спортским резултатима првог тима који, како је навео, десетак дана уочи почетка првенства није имао ни опрему за такмичења.

– Клуб је од раније имао дуг од скоро пола милиона динара, што смо успели да решимо како би несметано могли да се такмичимо. У протекла два и по месеца активирали смо и млађе селекције, имамо пионирску селекцију која се такмичи у рангу Кошаркашког савеза Војводине, а следеће године то желимо да проширимо са још неком селекцијом. До сада је Спартак одиграо седам утакмица у првенству и забелижио пет победа. Да нам је неко пре почетка сезоне понудио овакве резултате, оберучке би их прихватили – казао је Видаковић.

Потпредседник клуба Војислав Перовић један је од „криваца“ што је Женски кошаркашки клуб Спартак данас стабилан суперлигаш.

– Ја сам стари-нови члан, пошто сам био потпредседник и у старом сазиву. Захвалио бих се овом приликом КК ’Фантастик’ који 23 девојчице пребацио у наш клуб и тиме нам помогао да имамо пионирску екипу коју смо сврстали у такмичарку селекцију. Направили смо добру сарадњу која ће нам помоћи да успоставимо један континуитет што се тиче младих играчица које ће дугорочно попуњавати први тим. Успели смо да се финансијски стабилизујемо и омогућимо екипи да несметано функционише – истакао је Перовић.  

ПОПИС 2022
Изборна комисија Града Суботице

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIImunizacijaМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развоја

Лице задужено за  заштиту података

Ноћ Музеја