Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести - омладина

Матурантски плес на Тргу слободе

24.05.2016.

Канцеларија за младе града Суботице и ове године је организовала заједничку прославу матуре у Суботици, у сарадњи са свим средњим школама. Заједничка прослава матуре реализована је данас, на Тргу слободе, од 18 до 21 час.

10162_1.jpg

Око 200 матураната су, у центру града, извели матурантски плес, валцер Dmitri Shostakovich - Waltz No. 2 и један модеран плес, након чега је уследио матурантски музички догађај у којем су матуранти презентовали своје школе путем видео презентација, кратких филмова, плесне зумба тачке, хора, као и концерта три средњошколска бенда.

За крај прославе наступио је заједнички матурантски хор, који су самостално водили и организовали сами матуранти.

Овом манифестацијом обележава се крај средњошколског школовања на јединствен, свечан и достојанствен начин. Овом прославом Канцеларија за младе заједно са представницима средњих школа, жели да улепша један важан тренутак за матуранте, али и за заједницу.

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIИзборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

Free Robux

festivals("$this->lg"); ?>