Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Konkursi i oglasi

SLOR - Strategija lokalnog održivog razvoja Grada Subotice

07.12.2012.

Javna rasprava nacrta Strategije lokalnog održivog razvoja

Obaveštavamo javnost da će se Javna rasprava nacrta Strategije lokalnog održivog razvoja grada Subotice 2013-2022. godine (SLOR), održati od 7. do 16. decembra 2012. godine.

Sve zainteresovane strane mogu slati komentare, sugestije i primedbe u vezi sa predmetom Javne rasprave u vidu popunjenog formulara koji će se od petka, 7. decembra, moći preuzeti sa sajta www.subotica.rs i isti poslati u popunjenoj formi na mejl adresu: ler@subotica.rs

Javni uvid u dokumenat i preuzimanje formulara za sugestije biće omogućen i lično u Kancelariji za lokalni ekonomski razvoj, Gradska kuća, Trg slobode 1, od ponedeljka, 10. decembra do petka, 14. decembra 2012. godine, od 12 do 15 časova. Za ostale informacija možete se obratiti na telefon 024/626-873, Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj.

U petak, 14. decembra 2012. godine, od 11 časova, u Velikoj većnici Gradske kuće, održaće se Partnerska skupština kao završnica procesa strateškog planiranja u kome su učestvovali javni, civilni i privatni sektori.

Szabadka Város Helyi Fenntartható Fejlődési Stratégiájának (HFFS) közvitája

Szabadka Város Helyi Fenntartható Fejlődési Stratégiájának (HFFS) közvitájára 2012. december 7. és 16. között kerül sor.

Minden érdeklődő a dokumentummal kapcsolatos észrevételeit, módosító javaslatait eljuttathatja a ler@subotica.rs címre az erre a célra kidolgozott, letölthető űrlapon.

A dokumentum személyesen is megtekinthető és véleményezhető a Városi Gazdaságfejlesztési irodában, a Városházán, Szabadka, Szabadság tér 1. cím alatt, december 10. és 14. között 12 - 15 óráig. Bővebb információ a 024/626-873 telefonszámon kapható.

2012. december 14-én, 11 órai kezdettel a Városháza dísztermében kerül sor a Partnerségi közgyűlésre, a tervezési folyamat zárórendezvényeként. A rendezvény nyitott minden érdeklődő számára.

Prilozi / Mellékletek

- Učesnici u izradi SLOR / Résztvevők
- SWOT tabele / SWOT táblázat
- Indikatori / Mutatók
- Profil zajednice / Statisztikai helyzetkép

Obrasci sugestija / Észrevételek

- Obrazac sugestija (srpski) / Űrlap (szerb nyelven)
- Obrazac sugestija (mađarski) / Űrlap (magyar nyelven)
- Obrazac sugestija (hrvatski) / Űrlap (horvát nyelven)

Shodno dogovoru sa drugog sastanka radne grupe održanog 16. decembra 2011, u prilogu Vam dostavljamo obrazac za predlaganje projektnih ideja koje bi, ako bi bile realizovane, unapredile razvoj našeg grada, kao i razrađenu verziju vizije i strateških ciljeva.

Molimo Vas da nam najkasnije do 25. januara dostavite popunjen obrazac/obrasce kao i eventualne komentare i sugestije na viziju i strateške ciljeve. Ukoliko neke od podataka nemate ili niste sigurni u njih, slobodno ih unesite sa primedbama ili ostavite prazno mesto. Važne su nam Vaše ideje i prioriteti, a Koordinacioni tim će ih u daljem procesu unaprediti, kako kroz internu procenu tako i kroz uključivanje tokom izrade akcionog plana.

Ukoliko Vam budu potrebne dodatne informacije u vezi sa procesom izrade Strategije lokalnog održivog razvoja ili popunjavanja projektnih formulara, budite slobodni da kontaktirate Kancelariju za lokalni ekonomski razvoj putem telefona: 024/626-877; ili elektronskim putem na: ler@subotica.rs

Tim za izradu SLO

Održana je Partnerska skupština
Strategija lokalnog održivog razvoja Grada Subotice za period 2012-2021. godine

European City of Sport

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPrograma razvoja turizmaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata

Informator

Javno dostavljanje

Development Strategy

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>