Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Subotica od A do Ž

H

Horgoška paprika: čuvena "horgoška mlevena paprika" poznata je po kvalitetu i finoći mlevenja, hemijskoj i bakteriološkoj čistoći. Ima izvanredan ukus, boju i aromu. Tradicija gajenja paprike u Horgošu duga je više od dva veka, što je ovoj mlevenoj paprici proizvođača „Vitamin“ iz Horgoša donelo znak „Najbolje iz Vojvodine“, koju dodeljuje pokrajinsko Izvršno veće.

Hrvatska riječ: NIU "Hrvatska riječ" je prva profesionalna institucija Hrvata u Srbiji, osnovana Odlukom Skupštine AP Vojvodine 2002. godine. Osnivačka prava prenesena su 2004. godine na Nacionalni savjet hrvatske nacionalne manjine - Hrvatsko nacionalno vijeće. Osnovna delatnost NIU je izdavanje informativno-političkog nedeljnika "Hrvatska riječ" koji izlazi u tiražu od 1.500 primeraka i distribuira se širom Vojvodine. Pored toga, NIU izdaje mesečni podlistak za decu "Hrcko". U saradnji s udruženjem "KroV" izdaju i mesečni podlistak "Kužiš?", a s Maticom Hrvatskom ogranak u Subotici dvomesečnik za kulturu, umetnost i nauku "Klasje naših ravni". Od 2005. godine NIU se bavi i izdavanjem knjiga.

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIИзборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPrograma razvoja turizmaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata

Informator

Javno dostavljanje

Development Strategy

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>